Bättre arbete, bättre värld: Noah Yaagoubi, BW Corporate Digital Innovation Team

Oktober 30, 2023
  • Kayla Augdahl
    Kommunikationsexpert

Vi använder ofta ordet "familj" för att beskriva vårdkulturen här på Barry-Wehmiller, men för Noah Yaagoubi går BW "familjen" mycket djupare än så.

När Noah – en dataingenjör för BW:s Digital Innovation Team – letade efter praktikplatser under sin tid på UW-Green Bay, hade han flera alternativ att välja mellan. En av dem, en finanspraktik genom sin far, Hicham, som arbetar för BW-konverteringslösningar' PCMC division som Supply Chain Leader, skulle förändra sin karriär för alltid.

När Noah accepterade praktikplatsen vid PCMC i Green Bay, Wisconsin, trodde han aldrig att det skulle gå så här långt. Han har stannat på BW i fem år, eftersom finanspraktiken förvandlades till en dataanalyspraktik som så småningom ledde till en heltidstjänst som dataingenjör vid Barry-Wehmillers huvudkontor i St. Louis, Missouri.

Men det var inte affärsmodellen eller företagets inre verksamhet som påverkade hans beslut att initialt gå med i laget; det var hans fars positiva upplevelse.

"Min pappa kom aldrig hem och klagade på hur hans ledare skulle förmynda honom eller något liknande," sa Noah. "Han verkade ha fått många goda vänner genom jobbet, och det är bara uppmuntrande att veta att det här är en plats där man inte känner sig som ett arbetsbi som inte värderas."

Noah och hans passion för att tillämpa ny datateknik-teknik tjänar verkligen ett värdefullt syfte hos Barry-Wehmiller. Vårt Digital Innovation Team stödjer alla våra företag. Och för närvarande arbetar Noah med sitt team för att lägga grunden för en serie avancerade analytiska användningsfall. När plattformen väl har konfigurerats kommer Noah att arbeta nära ingenjörer och kunder för att bättre förstå vad deras huvudvärk är och hur de kan förebyggas genom analys av utrustningsdata och upptäckt av avvikande beteende.

"Vi har knappt skrapat på ytan av vad vår data kan producera för oss och för våra kunder", sa han. "Och i slutet av dagen, just nu är det mycket mer grymtande grundarbete, bara typ av att sätta upp plattformen. Men när vi väl går in i mer av en produktionsfas och vi har all denna data kvar, det är då det ska bli riktigt kul att börja slita i det. Det finns en miljon olika platser som det här initiativet kan gå till, men det är det som retar mig och det är det som får mig upp ur sängen och säger till mig, hej, gör grundarbetet först nu och det kommer att löna sig.”

Noah är nyfiken av naturen. Han älskar att hålla sig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom datateknikområdet och hitta områden där han kan använda dem för att göra vardagliga uppgifter och processer mer effektiva. Han kan göra det eftersom hans ledare lyssnar på honom och låter honom använda sitt bästa omdöme.

"Jag känner mig aldrig nedlåtande, jag känner mig aldrig mikrostyrd," sa Noah. "När jag vill ha ett seriöst hjärta-till-hjärta, en-mot-en med min ledare - och jag har varit med flera ledare, och jag kan säga detta för dem alla - de lyssnar verkligen och förstår att samtidigt de har underordnade, de är också människor med känslor och familjer och rädslor och allt som definierar vår upplevelse. Jag känner att jag har friheten att ta med mina egna idéer till bordet och injicera mina tankar där det är lämpligt.”

Att lyssna är ett kärnvärde för Truly Human Leadership. Empatiskt lyssnande — den sorten där du kastar bort alla fördomar och försöker förstå hur talaren känns - är grunden för mänsklig förbindelse. Bra ledare kan förälska ett rum med sina starka talförmåga, men stora ledare omfamnar sårbarhet och förstår vikten av att ta ett steg tillbaka för att lyssna på andra.

Barry-Wehmiller har lärt ut lyssnarkunskaper inom vår organisation sedan 2008. Eftersom empatiskt lyssnande har visat sig vara så värdefullt inom Barry-Wehmiller, Chapman Foundation for Caring Communities och Chapman & Co. Leadership Institute erbjuda en kurs om det för externa organisationer och samhällen.

"Jag tror att det bara reflekterar den kultur som vi inte bara predikar, utan faktiskt lever och agerar varje dag," sa Noah. "Det faktum att även om jag inte gör exakt samma sak som vad min pappa gör, utan att jag vill följa i hans fotspår och fortsätta att blöda BW blue, det säger mycket om vad det här företaget står för och vad erfarenhet är som att arbeta här.”

Och även om inte alla lagmedlemmar är släkt med Noah till blods, är det viktigt att komma ihåg att vi alla blöder samma BW blå.

 

Bättre arbete. Bättre värld. är en videoserie designad för att belysa teammedlemmar i hela den globala Barry-Wehmiller-organisationen. Se videon via länken ovan för att höra mer.


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com