Bättre arbete, bättre värld: Patrick Humphries från BW Flexible Systems

December 21, 2023
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

På mer än 37 år med ett företag kommer du att se många förändringar.

Patrick Humphries arbetade för Hayssen, Inc. i Duncan, South Carolina när det förvärvades av Barry-Wehmiller 1997. Vi tillämpade mycket av samma strategier på Hayssen som vi gjorde i andra företag vi förvärvade. Och Patrick märkte skillnaden.

"Precis så som du faktiskt blev behandlad av företaget blev du lyssnad på, och det betyder mycket," sa han. ”Särskilt i det jag gör, att låta ingenjörsavdelningen lyssna på vad jag säger. De kan rita delarna, jag gör delarna. Och om vi jobbar tillsammans, vilket vi nu verkligen gör, kan vi göra en bättre del för vår kund. Vi kan göra dem snabbare och med ännu bättre kvalitet än vi hade tidigare. Så det var en stor förändring."

Varumärket Hayssen är fortfarande ett välkänt namn inom förpackningsvärlden och det är nu en del av det BW Flexible Systems, en av våra BW förpackning grupp av företag. BW Flexible Systems tillverkar förpackningsmaskiner som fyller och packar tusentals mat- och icke-livsmedelsprodukter. Så när du går till din lokala livsmedelsbutik kan de saker du ser på hyllan som bagerivaror, snacks från konfektyr, frysta livsmedel, färskvaror, ost och många fler, ha förpackats på en BW Flexible Systems-maskin. Och när det kommer till icke-livsmedelsprodukter hjälper deras maskiner till att paketera foder för husdjur, personlig vård, läkemedel, jordbruk, pappers- och postsortering och sammanställning samt industriprodukter.

Patrick har varit en del av vårt företag när vi har rest längre och längre på vår resa av Truly Human Leadership. Han har sett många av de steg vi har tagit för att skapa ett omtänksamt företag, vilket inkluderar att inte bara uppmuntra våra människor att lyssna, utan också träna dem att lyssna genom vårt interna Barry-Wehmiller University.

Att arbeta i en kultur av omtanke, snarare än en traditionell tillverkningsmiljö av kommando och kontroll, gör en enorm skillnad under Patricks tid på jobbet.

"Det gör mig mer avslappnad", sa han. "Så därför är jag mer bekväm med det jag gör och jag kan tänka mer positivt om det jag gör. Att göra en del av högsta kvalitet, men framförallt göra den på ett säkert sätt. Mitt sinne är fokuserat på vad jag gör och inte, "det här gick inte bra med dem." Det gör bara allt mer positivt."

Och som många på Barry-Wehmiller beskriver Patrick atmosfären på Barry-Wehmiller i mycket specifika termer.

"Det bästa sättet att beskriva kulturen för det här företaget för mig är att vi är en familj", sa han. "Vi är alla i familj. Det här är en fantastisk familj. Vi bryr oss om varandra och det syns varje dag. Någon ny kommer ombord, hej, vi tar dem i hand. Och om vi måste, går vi igenom dem vad de än behöver göra. Alla här är ute för att hjälpa alla här. Vi ser till varandras bästa och företagets bästa, men vi ser också till varandra. Och det visar. Du går runt växten och du kommer att förstå.”

Barry-Wehmillers vd Bob Chapman förklarar varför ordet familj kommer upp så mycket i vårt företag:

På våra arbetsplatser, när människor känner sig omhändertagna av ledare som har kompetensen och modet att bry sig, använder människor ganska ofta ordet "familj" utan att ens tänka på det – de befinner sig i en miljö där människor känner sig omhändertagna av varandra...

Och det är en av anledningarna till att det mest transformerande konceptet inom Truly Human Leadership är när vi föreslår, snarare än att se dem du leder eller arbetar tillsammans med genom linsen av deras roll, att du istället tänker på dem som någons dyrbara barn.

Traditionellt ledarskap eller ledning förutsätter att vi ser människor som funktioner för att få dem att göra vad vi vill så att vi kan bli framgångsrika, inte för att vi bryr oss om dem. Att tänka på personen bredvid oss ​​eller människorna inom vårt vårdområde som någons dyrbara barn förändrar den dynamiken. Det hjälper till att ta med en del av den villkorslösa omsorgen till ekvationen eftersom vi erkänner deras inneboende värdighet och mänsklighet. De är inte en funktion eller en roll. De är en person, omhändertagna precis som jag blir omhändertagna och förtjänar att få den omsorgen från andra.

Och den känslan av omsorg sträcker sig inte bara till våra teammedlemmar utan förhoppningsvis till alla intressenter i vår verksamhet.

"Familjekänslan, jag tror att den sipprar hela vägen ner till vår kund eftersom du vill att din familj ska vara lycklig," sa Patrick. "Tja, jag vill att min kund också ska vara nöjd. Och jag vill förse dem med en del av högsta kvalitet och få den till dem så fort jag kan. Jag vill hålla kunden igång. Och om de är nere vill jag få dem igång igen så fort som möjligt.

"Och i det område som jag arbetar har vi nu fått ner det där vi kan ha en kund som vanligtvis kör maximalt inom en vecka, förhoppningsvis ett par dagar. Och om vi kan göra det på ett par dagar, nästa gång kunden behöver den typen av delar igen, ringer de oss. De letar ingen annanstans, de ringer oss för att de vet att vi kommer att ta hand om dem. De är familj. Så det är vår första prioritet, våra kunder.”

Patrick gör ett bra jobb med att beskriva vad vi menar när vi säger "Bättre arbete, bättre värld." Vår förhoppning är att kulturen av omtanke på vår arbetsplats kommer att genomsyra hela livet för människorna i vår verksamhet och de som interagerar med människorna i vår verksamhet. Inte bara våra kunder, utan även våra teammedlemmars familjer, vänner och grannar.

"Jag mår bra med mig själv", sa Patrick. "Jag försöker varje dag göra lite bättre idag än jag gjorde igår. Och i maskinverkstaden jag arbetar i tog jag över det området i januari 2020. När jag lämnar det området kommer jag att lämna det bättre än jag hittade det. Och om vi alla kan lämna saker bättre än vi hittade dem, kommer vi att bli bättre.”

 

Bättre arbete. Bättre värld. är en videoserie designad för att belysa teammedlemmar i hela den globala Barry-Wehmiller-organisationen. Se videon via länken ovan för att höra mer.


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com