Bättre arbete, bättre värld: Pooja Parupalli från BW Packaging

Januari 31, 2024
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

Pooja Parupalli kan vara ett bra exempel på det gamla talesättet, "Inte alla som vandrar är förlorade."

Det tog henne några olika roller inom Barry-Wehmiller för att hitta den bästa passformen för hennes gåvor och talanger, men möjligheter att växa och frodas visade sig hela tiden.

Pooja är för närvarande Senior Strategic Marketing Research Analyst för BW förpackning, Barry-Wehmillers grupp av företag som tillhandahåller omfattande förpackningsmaskiner och lösningar, inklusive flexibla förpackningssystem, påfyllnings- och förslutningssystem för styva behållare, märkning, end-of-line-lösningar och komplett förpackningslinjeintegration.

Under sin karriär på Barry-Wehmiller har Pooja arbetat för vår Design Group teknikkonsultföretag och i Corporate People Team. Och med varje efterföljande roll hittade hon sätt att fördjupa sina kunskaper och förbättra sina färdigheter.

"Jag har aldrig hittat en möjlighet, eller en plats att flytta på, eller någon annan ledare att lära av här," sa Pooja. "Och jag tror att det är den resa som var tillgänglig och som du kunde skapa - som en del av Truly Human Leadership - att du kan höja din röst, säga att du är intresserad av något som kanske inte ens låter som att det är relevant för din roll, men du kan fortfarande lära dig av den. Jag har hört många säga det här.”

Poojas resa förde henne till BW Packaging där hon stödjer produktlinjeledare och strategiska marknadsledare i deras respektive förpackningsföretag genom att kombinera deras insikter med marknadsintelligens för att hjälpa till att bestämma deras fokus. Företagen använder den informationen för att säkerställa att deras innovations-, kommersiella och operativa strategier är anpassade.

"Vi riktar oss mot nya marknader, men vi vill se till att de växer marknader," sa Pooja. ”Vi vill försäkra oss om att vi har rätt krav som vi tror att vi behöver både hos våra nuvarande kunder, men kanske till och med framtida kunder och trender som förändras så snabbt. Så försök bara hålla jämna steg med det, se till att vi får ut den bästa intelligensen till våra ledare så när vi förnyar och utvecklar nya produkter, eller till och med stödjer nya saker, stöttar nuvarande kunder, att vi gör det med bästa informationen vi kan."

Att arbeta som en del av BW Packaging har gjort Pooja mer medveten om vilken inverkan Barry-Wehmillers företag har på vardagen, inklusive hållbarhet. Och för henne ligger det i linje med Barry-Wehmillers uppdrag att bygga en bättre värld och BW Packagings motto "Människor som bryr sig. Lösningar som presterar."

"Du har alla dessa företag där ute som säger att de vill vara hållbara," sa Pooja. "De gav alla dessa löften, men det är vår utrustning som gör att de faktiskt kan uppfylla dessa löften.

"Jag tror att förpackningar är knutna till globaliseringen. För att kunna underlätta det måste något komma från en plats till en annan, och det kan du inte göra utan ett paket. Vi bär inte bara burkar i händerna och bär det från ett land till ett annat. Och så, när vi tänker på världen, finns möjligheten och spänningen för att göra den mer hållbar, för att faktiskt skapa en bättre värld, verkligen där i förpackningen.”

Ett av Poojas första besök på en BW Packaging-anläggning var att BW Flexible Systems i Duncan, South Carolina. BW Flexible Systems producerar förpackningssystem som förpackar eller slår in mat eller icke-livsmedelsprodukter. När det gäller livsmedelsprodukter inkluderar deras marknader bageri, konfektyrsnackmat, fryst mat, färskvaror, ost och många fler föremål.

"Vi tillbringade en hel dag med att prata om ost," sa Pooja. "Och just de olika sätten man kan slå in ost och strimla ost. Det var vilt. Och det var verkligen, riktigt fascinerande att lära sig om det från bara, det är inte ens bara att slå in det eller paketera det, utan då måste det vara sanitärt, då måste det vara hållbart. Alla dessa olika saker som man inte riktigt tänkte på, antar jag, men de kändes riktigt, riktigt påtagliga. Och det är verkligen svårt att inte gå runt på platser och bara lägga märke till förpackningar längre.”

De grundläggande färdigheter som Pooja lärde sig tidigt under hennes Barry-Wehmiller-karriär tjänar henne fortfarande i hennes nuvarande roll. Speciellt lyssnande färdigheter, som lärs ut inom det interna Barry-Wehmiller University, och hur de inte bara påverkar relationerna inom företaget, utan även med våra kunder, och är i slutändan ytterligare en del av hur vi försöker bygga en bättre värld.

"Vi pratar så mycket om att lyssna," sa Pooja. "Oavsett om det är att hjälpa dem i fabriken att få en bättre process, eller en säkrare process så att de bättre kan använda utrustningen som vi tillverkar, och sedan få ut (deras produkt) till folket. Jag tror att det är ena sidan av saken. Och den andra sidan av det är bara den typen av tjänst att bara försöka göra världen bättre. Vi vill göra det som är rätt. Vi vill göra det bästa."

 

Bättre arbete. Bättre värld. är en videoserie designad för att belysa teammedlemmar i hela den globala Barry-Wehmiller-organisationen. Se videon via länken ovan för att höra mer.


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com