Bättre arbete, bättre värld: Curtis Thomas från BW Integrated Systems

Mars 11, 2024
  • Kayla Augdahl
    Kommunikationsexpert

Under de tidiga stadierna av sin karriär delade en kund detta uttalande med BW Integrated Systems Fältservicedirektör Curtis Thomas, och det har hängt med honom sedan dess:

"Du kommer att sälja min första produkt till mig, men det är din kundtjänstavdelning som kommer att sälja mig resten."

När du är en fältservicetekniker är du ingen säljare, men du är verkligen Barry-Wehmillers ansikte utåt för våra kunder. Våra fältservicetekniker håller inte tal, och deras bilder finns inte på omslaget till någon tidning; men hur de behandlar, reagerar på och stöttar våra kunder avgör vårt företags framgång.

"Vi är frontlinjen i försvaret, så att säga, och vi spenderar mest tid med kunderna," sa Curtis. "Så jag känner att min förmåga att hjälpa och min vilja att hjälpa, hjälpte mig att ge en hög nivå av kundservice, samt att kunna lösa problem framgångsrikt."

BW Integrated Systems är en del av BW förpackning grupp av företag i familjen Barry-Wehmiller. BW Integrated Systems är branschledande inom design och tillverkning av end-of-line förpackningsutrustning, märkningsutrustning och robotbaserade automationslösningar, samt utförande av integrerade förpackningssystem. Deras maskiner betjänar ett brett utbud av industrier, inklusive bilindustri, livsmedel, dryck och sprit, tillverkning av behållare, läkemedel, mejeri, personlig vård och mer.

Så BW Integrated Systems fälttekniker spelar en avgörande roll för att säkerställa att våra kunders verksamhet är framgångsrik. De ser till att alla våra komplicerade maskiner fungerar smidigt, så att våra kunders produkter paketeras enligt schemat med högsta kvalitet.

På grund av deras betydelse är det därför som du i fälttjänst behöver mer än teknisk förmåga för att bli framgångsrik i din roll. Skicklighet på att lösa problem som att reparera felaktigt fungerande maskiner är förvisso avgörande för fältet, men det är färdigheter som att lyssna och att förbli lugn under press som verkligen gör skillnad för våra kunder.

Att stärka kundernas förtroende för vårt företag och våra produkter är en av de aspekter som Curtis tycker om med att arbeta i fälttjänst, och han gör det genom sin naturliga önskan att hjälpa andra.

För våra fältservicetekniker kan frågor variera från dag till dag, så förmågan att arbeta i en kaotisk miljö är avgörande. Ingen dag är den andra lik, men Curtis börjar alltid sina morgnar med att ta kontakt med sina tjänsteledare för att ta reda på hur verksamheten går i varje sektion och för att se till att alla projektbehov uppfylls. Inklusive ledare och tekniker har Curtis cirka 50 personer på fem olika platser under sin vård.

"Jag vill kunna hjälpa till att ge vägledning och vägledning, fatta beslut som kommer att påverka riktningen som detta fältserviceteam rör sig i, och förbereda oss för framtiden och för att kunna stödja företagets mål och visioner framöver," Curtis sa. "Så det är väldigt viktigt för mig att vara en bra ledare för mitt team och finnas där för dem."

På Barry-Wehmiller tror vi på idén om människor och prestation i harmoni. Som ledare ser Curtis till att var och en av hans teammedlemmar känner sig värdefulla för inte bara sina insatser i arbetet utan för vem de är som människor.

"Jag vill att de ska känna sig uppfyllda, inte bara här i sin professionella karriär utan också hemma," sa Curtis. "Så jag tror att det tillåter oss att vara ett mer personligt förhållningssätt för att lära känna våra teammedlemmar mycket bättre. Och jag tror att vid den tidpunkten, inklusive mig själv, känner vi oss alla uppskattade."

Vårdkulturen Barry-Wehmiller är mer än bara ett koncept vi predikar; det är en princip vi upprätthåller varje dag.

"Min favoritsak med att jobba på BW ... och det kan låta klyschigt, men det är människorna, människorna inom BW och kulturen," sa Curtis. "Jag har arbetat för ett antal företag, ... och verkligen, verkligen, jag känner, här på BW, att alla betyder något. Det gör jag verkligen. Jag känner den kulturen. Jag hade en chans att titta på Bob Chapman-videorna innan jag gick med i BW, och när jag gick med i BW var kulturen verkligen verklig.”

Och denna kultur av omtanke gäller inte bara våra teammedlemmar utan också våra kunder, vilket framgår av Curtis och hans teams engagemang. Ett framgångsrikt kundservice- och fältserviceteam hjälper till att behålla goda relationer med kunderna efter det första köpet får dem genom dörren.

På samma sätt kan en individ känna sig inspirerad att gå med i Barry-Wehmiller-teamet efter att ha hört vårt budskap, men det är engagemanget att följa den vårdkulturen som får dem att stanna.

Medan Curtis enastående kundservicekunskaper har sålt mycket mer än den ursprungliga produkten i början av hans karriär, har det enastående bemötandet av hans kunder och de som är under hans vård visat sig vara ovärderliga.

Bättre arbete. Bättre värld. är en videoserie designad för att belysa teammedlemmar i hela den globala Barry-Wehmiller-organisationen. Se videon via länken ovan för mer.

 


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com