Podcast: Bob Chapman och Jeffrey Pfeffer, Wellness in the Workplace

September 01, 2023
  • Bob Chapman
  • Bob Chapman
    CEO och styrelseordförande för Barry-Wehmiller

Jag har skrivit om de senaste nyheterna att Världshälsoorganisationen hade lagt till "utbrändhet" till den internationella klassificeringen av sjukdomar.

Så här definierar de det: Utbrändhet är ett syndrom som uppfattas som ett resultat av kronisk stress på arbetsplatsen som inte har lyckats hanteras.

För ett tag sedan fick vi veta av Centers for Disease Control att din närmaste chef är viktigare för din hälsa än din primärvårdsläkare. Om utbrändhet beror på kronisk stress på arbetsplatsen, ser vi att det är sant.

Och det är vettigt. 74 % av människorna säger att arbetsplatsen är den främsta orsaken till stress. På måndagsmorgnar ökar antalet hjärtinfarkter med 20 %.

På den här podden kommer du att höra en redigerad version av ett webbseminarium med mig själv och Dr. Jeffrey Pfeffer, författare till Dör efter en lönecheck, kallad, "Nästa ledande dödsorsaken: Arbetsplatsen?"

Det finns många anledningar till att Dr Pfeffer säger att arbetsplatsen är den femte vanligaste dödsorsaken i USA. På den här podden kommer du att höra honom prata om varför han och jag tror att det är så och hur ett omtänksamt ledarskap kan vara svaret på denna ångestepidemi.

 


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com