Podcast: Omdefiniera ledarskap på och utanför fotbollsplanen med Steve Jones

Februari 23, 2024
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller


Barry-Wehmillers vd Bob Chapman träffades Steve Jones, tidigare huvudfotbollstränare vid Kimberly High School, för flera år sedan genom en gemensam vän.

Coach Jones sa något till Bob som gjorde ett bestående intryck: "När människor verkligen bryr sig om varandra är det fantastiskt hur hårt de kommer att arbeta för varandra."

När Coach Jones hoppade av 2021 inkluderade hans karriär på Kimberly High School fem delstatsmästerskap i WIAA, 10 konferensmästerskap, en segerserie på 70 matcher som satte delstatsrekord och ett totalt rekord på 129–9. Han var 2016 och 2017 års Associated Press delstatstränare och årets tränare för Wisconsin Football Coaches Association/Green Bay Packers från 2015 till 2017.

Men Coach Jones önskan att sprida principerna om omtänksamt ledarskap sträcker sig mycket längre än hans team. Han utvecklade och undervisade klasser om ledarskap på Kimberly High School och berörde många framtida ledares liv.

Det var faktiskt därför Coach Jones klev av fotbollsplanen för att försöka hjälpa ledare överallt i deras spel.

2021 var Coach Jones och Lucas Jadin, en professionell mindsetcoach, medförfattare till Amazons bästsäljare,Tvillingtjuvarna: Hur stora ledare bygger fantastiska team. Tillsammans bildades de Jadin Jones, ett företag som försöker inspirera och coacha företagsledare, utbildare och elitidrottare i världsklass att frodas i konkurrensutsatta miljöer, att stärka sig själva och andra och medkänsla skapa kulturer av styrka, enhet och motståndskraft.

I denna podcast, som släpptes för första gången 2019, berättar Coach Jones om sina ansträngningar på och utanför fotbollsplanen för att föra omtänksamma ledarskapsprinciper till kommande generationer. Ledare i näringslivet bör lyssna noga.

 


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com