Podcast: John Michel, författare och före detta flygvapengeneral

November 09, 2023
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

Ett av Bob Chapmans favoritcitat från Simon Sinek säger:

I militären ger de medaljer till människor som offrar sig själva för att andra ska vinna. I affärer ger de bonusar till människor som offrar andra så att de kan vinna.

Någon som förstår det citatet mycket väl är John Michel. En före detta flygvapengeneral, John har inte bara använt sin erfarenhet av ledarskap i sitt land, utan också för att hjälpa till att förvandla företag till platser som tänker mer på människor än vinst.

John har skrivit två böcker, (Inte mer) Mediocre Me: How Saying No to the Status Quo kommer att driva dig från vanligt till extraordinärt och konsten att positivt ledarskap. Han har skrivit artiklar för Harvard Business Review, Fast Company, Huffington Post, National Geographic, Joint Forces Quarterly och Washington Post.

Förutom att skriva och tala om ledarskap har John haft ledande befattningar inom transport- och flygindustrin och är entreprenör inom besöksnäringen.

John berättar om sin ledarskapsresa och vad han har lärt sig av Barry-Wehmiller i en intervju med mig själv och Mary Rudder i denna podcast.

 


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com