Podcast: Stephen Shedletzky om att skapa en Speak Up Culture

Maj 26, 2023
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

Har din organisation en Speak-Up-kultur? En där människor känner att det är säkert och värt det att dela sina idéer, bekymmer, meningsskiljaktigheter och misstag?

Är du en ledare som lyssnar? Vad gör du för att se till att alla röster i din organisation hörs? Dessa saker är avgörande för att ha en blomstrande organisation.

Om du någonsin har haft turen att träffas Stephen Shedletzky, eller Shed som han är mer känd, kommer du att veta att han är en väldigt passionerad kille. Han har en passion för att hjälpa ledare att lyssna på och vårda andras röster. Han brinner för att hjälpa ledare och team att främja miljöer där människor känner sig hörda.

Shed är en facilitator, talare och coach på egen hand, men du kanske känner igen honom från hans umgänge med vår vän, Simon Sinek. Faktum är att Shed först lärde sig om Simon från hans första TED-talk, vilket är på samma sätt som Barry-Wehmillers vd Bob Chapman först stötte på Simon.

Shed var den fjärde personen som gick med i Simons team 2011. Han började svara på Simons fanmail, men växte snabbt till en roll som skalade upp Simons innehåll och närvaro i sociala medier och innehade rollerna som stabschef till VD och utbildningschef och utbildningschef. Produktutveckling, leder ett globalt team av högtalare och facilitatorer i världsklass. Men Shed har också delat med sig av hundratals egna keynotes och workshops om syfte, ledarskap och kultur genom åren.

I höst släpper Shed sin första bok,Speak-Up-kultur: När ledare verkligen lyssnar, kliver folk upp. Du kan ta reda på mer om boken och Shed på hans hemsida, Shedinspires.com

Du kan höra Shed prata om sin bok och ta reda på vad han menar med "Speak Up Culture" genom att lyssna på det här avsnittet av vår podcast via länken ovan. 

 


relaterade inlägg

Brent Stewart / Maj 20, 2021
Podcast: Amy Cuddy och Simon Sinek
Bob Chapman / Juli 20, 2023
Podcast: Simon Sinek och Bob Chapman

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com