Podcast: Randall Fleming och den livsförändrande kraften i meningsfullt arbete

November 30, 2023
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

När vi presenterar vårt budskap om Truly Human Leadership, får vår VD Bob Chapman ofta frågan: Hur är det med de människor som inte förstår det? Hur är det med de människor som aktivt arbetar mot positiv förändring?

Barry-Wehmiller har förvärvat (eller, som vi snarare skulle vilja säga, adopterat) mer än 130 företag och som Bob en gång skrev:

Vi inser att när vi förvärvar ett företag är människorna inom det företaget en produkt av deras erfarenheter. De kan ha upplevt stora ledare i sitt förflutna eller, mer troligt, de har haft några negativa erfarenheter. Följaktligen har vissa svårt att lita på vårt ledarskapsbudskap. Det är okej. Vi är alla på en annan punkt på den här resan, och vi måste ha tålamod och lita på att skeptikerna så småningom kommer att se den transformativa kraft den kan ha – både i deras arbetsliv och i deras privata liv.

På den här podden får du höra historien om Randall Fleming, som var en svetsare i det som blev vårt BW Papersystems-företag i Phillips, Wisconsin. Den innehåller intervjuer med Randall, såväl som BW-teammedlemmarna Ken Coppens och Maureen Schloskey.

Randalls berättelse är ett bevis på den livsförändrande kraften i meningsfullt arbete. Det är vad som händer när du etablerar en arbetsplatskultur av empati och delade syften i motsats till "kommando och kontroll"-atmosfären i de flesta traditionella ledningsmiljöer.

Randalls berättelse är en illustration av när vi säger att sättet vi leder på påverkar hur människor lever. Han fann inte bara mer tillfredsställelse i sitt arbete, hela hans liv förändrades helt. Och Randall blev sedan en ledare, mentor och inspiration för andra.

Du kan lyssna på det här avsnittet via länken ovan eller din favoritpoddleverantör.


relaterade inlägg

Bob Chapman / Oktober 30, 2013
Ha tålamod med Stormtroopers
Bob Chapman / December 18, 2013
Förtroendets verktyg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com