Podcast: Ledarens förväntningar och åtaganden

December 14, 2023
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

På Barry-Wehmiller anser vi att ledarskap är ett fantastiskt ansvar – det är nyckeln till att växa vår verksamhet och, lika viktigt, att förbättra livet för våra teammedlemmar.

Så det är av stor vikt att alla formella ledare i hela Barry-Wehmiller är ansvariga för att uppfylla ledarskapets väsentliga ansvar. En del av det är att hjälpa teammedlemmarna i vår omfattning att förstå hur de, som individer, bidrar varje dag till vår organisation och vårt gemensamma syfte och vision.

Det är vårt jobb, som ledare, att hjälpa dem att sätta upp mål så att de vet hur de ska bidra, att ta bort hinder som står i vägen för dem att nå sina mål och hjälpa dem att kartlägga en väg för sin tillväxt.

Våra teammedlemmar förtjänar det och följaktligen, om vi ber dem att bidra, måste vi se till att de leds av ledare som har kompetensen att hjälpa dem att prestera och modet att bry sig om dem på vägen.

För några år sedan introducerade vi Team Member Expectations & Commitments för att utbilda alla teammedlemmar inom Barry-Wehmiller om vad som förväntades av oss i vår roll och de nödvändiga åtgärderna att utföra och ha i åtanke dagligen. 

Vid den tiden introducerade vi också Leader Expectations & Commitments, utvecklade för att hjälpa alla formella Barry-Wehmiller-ledare med teammedlemmar i deras omfattning att förstå de handlingar och färdigheter som behövs för att förkroppsliga Truly Human Leadership.

Dessa fem ledarförväntningar är:

 

 

Åtagandena – eller åtgärder – som hjälper ledare att uppfylla dessa förväntningar är:

 

I den här podden tänkte vi att vi skulle utforska Barry-Wehmillers ledares förväntningar och åtaganden genom fem enastående ledare i vår organisation. Du kommer att få höra hur de ser på dessa förväntningar inom ramen för deras ansvarsområden och hur de försöker tillämpa åtagandena i deras dagliga interaktion och ledarskap för dem inom deras vårdområde.

Du får höra från:

Rachana Creeth, som är COO och CFO för BW förpackning, våra företag som tillhandahåller förpackningsutrustning till företag för användning inom livsmedels-, dryckes-, personlig vård-, hushålls-, läkemedels- och andra industrier. Rachana pratar om hur man "Be the Message" och vad det betyder. Hon berättar också om feedback, ansvarighet, hur våra företagsvärderingar är viktiga för henne och hennes familj.

Sebastian Vega är en partner i Barry-Wehmiller Design Group, vårt företag som är en leverantör av ingenjörs-, konsult- och tekniska tjänster till världens ledande företag inom mat och dryck, biovetenskap, avancerad teknologi, industri och andra marknadssektorer. Sebastian berättar om vad det innebär att som ledare odla varaktiga relationer.  

George Senn är produktionsledare för vår BW Papersystems företag, som tillverkar maskiner som gör papper till konsumentvaror. Om du ser dig omkring i ditt hus kommer du med största sannolikhet att hitta en vara gjord av dessa maskiner för en av våra kunder – en fraktlåda från en onlinebeställning, en pizzakartong från gårdagens middag, brevpapper eller kanske ett pass. George pratar om vad vi menar när vi säger att ledare ska hjälpa till att skapa framtiden, inklusive planering för framtiden, värdesättande av skillnader, hantera komplexitet och använda verktyg för operationell excellens.  

Tammy Daus är en reservdelsförsäljare i vår BW-konvertering plattform. Vår grupp av företag som tillverkar maskiner som producerar och förpackar hushållsartiklar som toalettpapper, mjukpapper, hygienprodukter och andra pappersrelaterade produkter. Tammy pratar om att ta fram det bästa ur varje individ, samtidigt som hon berör erkännande och firande och säkerställer ansvar. Tammy ger också några råd till nya ledare.

Brian Strini från vår Machine Solutions företag som designar och bygger avancerad utrustning för medicintekniska produkter, biofarmaceutiska och blod- och plasmainsamlingsindustrin. Brian kommer att prata om att uppnå värdebaserade resultat, samtidigt som han berör ständiga förbättringar, säkerställer ansvarsskyldighet, driver engagemang. Han ger också råd till nya ledare samtidigt som han berättar en personlig historia som illustrerar hur hans roll och företagets uppdrag är viktigt för honom.

Vår förhoppning är att du hör hur vi gör saker inom vår organisation för att institutionalisera Truly Human Leadership och ge våra ledare kompetens och mod att bry sig och tänka på din egen organisation. Tänk på dina egna ledare. Vilka värderingar styr deras beslut?

Ledarskap är hårt arbete. Det kräver kunskap och träning och försök och misstag. Det kräver feedback och reflektion och uthållighet. Men din personliga investering i ledarskapsarbetet är värt det. Dina teammedlemmar förtjänar att bli omhändertagna och coachade av Truly Human Leaders så att de kan bidra, växa och bli uppfyllda.

Verkligt mänskligt ledarskap är ett fantastiskt ansvar! Är du redo att acceptera det?

 

Du kan lyssna på denna podcast via länken ovan eller genom din favoritpoddleverantör.

 


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com