Podcast: The Ripple Effect of Leadership med Laurie Butz, VD för Capital Credit Union

05 april 2024
  • Brent Stewart
  • Brent Stewart
    Digital Strategy & Content Leader på Barry-Wehmiller

Laurie Butz är VD och koncernchef för Kapitalkreditförening, en kreditförening med mer än 120,000 XNUMX medlemmar i nordöstra Wisconsin.

Och vi på Barry-Wehmiller anser definitivt att Laurie är en del av vår utökade familj.

Lauries man, Dennis, arbetade i många år för oss Paper Converting Machine Company (eller PCMC) baserad i Green Bay, WI, en del av vår BW Konverteringsgrupp av företag.

Vår VD, Bob Chapman, har haft förmånen att vara en del av Lauries ledarskapsresa. Och Laurie har värvat Bob och Cynthia Chapmans ideella organisation, Chapman Foundation for Caring Communities, för att få in vår ledarskapsutbildning i hennes organisation. Laurie arbetar också med Chapman Foundation på ett mycket speciellt initiativ i Green Bay, där Capital Credit Union är baserad.  

Som vi alltid säger i början av den här podden, så påverkar vårt sätt att leda människors sätt att leva. Det är en av drivkrafterna bakom vikten av att utöva det vi kallar Truly Human Leadership. I den här podden kommer vi att knyta alla våra röda trådar tillsammans när vi pratar med Laurie om effekten av Truly Human Leadership i hennes liv hemma och, följaktligen, hennes egen ledarskapsresa.

Lyssna på konversationen genom din favoritpoddleverantör eller via länken i huvudbilden ovan.


relaterade inlägg

Behöver du hjälp med att tillämpa principerna för Truly Human Leadership (Genuint Mänskligt Ledarskap) i din organisation? Chapman & Co. Leadership Institute är Barry-Wehmillers ledarskapskonsultföretag som samarbetar med andra företag för att skapa strategiska visioner, engagera medarbetare, förbättra företagskulturen och utveckla enastående ledare genom ledarskapsutbildning, utvärderingar och workshops.

Ta reda på mer på ccoleadership.com